Takk for tilliten

Tidsbanken er en nytenkende Bergensbedrift i rask utvikling. Siden de ser på kaffe som en uunnværlig del av arbeidsdagen, har de nå tegnet abonnement på Bønner Kaffe – kaffe fra Kirkens Bymisjon i Bergen. – Det er krisestemning hvis det er tomt for kaffe, sier markedssjef Jørgen Nordahl. – Et møte uten kaffe er jo utenkelig. Og siden det å ta samfunnsansvar er en del av vår strategi, var det et enkelt valg å satse på denne løsningen. Firmaet vårt vokser fort, og da er det viktig å bygge kultur og skape godt arbeidsmiljø. Det er faktisk nøkkelen til suksess, mener Jørgen.

Kjøper du vår kaffe støtter du Kirkens Bymisjon i Bergen – samtidig som du får et produkt i toppklasse. Prosjektleder Gaute Westli har gjort det enkelt å bestille kaffe via nettsiden bonnerkaffe.no – der du også kan tegne abonnement på kaffelevering. Du kan også komme innom de trivelige lokalene i Kong Oscars gate 7 for en kaffenerdeprat og en handel!